top of page
  • AVTE

Akoestiek - Metingen - Audio

Bijgewerkt op: 11 aug. 2023


Of het nu gaat om live of vaste installatie, planning en opstelling van een audiosysteem in een kerk, galmruimte moet nauwkeurig zijn. Wanneer je spraak wilt versterken, is precisie nog belangrijker omdat de verstaanbaarheid in dit soort omgevingen heel snel afneemt.


Om uw installatie te ontwerpen, moet u het gedrag kennen en beter begrijpen van het gebouw waarin u uw installatie installeert. Zelfs in het digitale tijdperk kan een equalizer niet alles. Uw keuzes op basis van nauwkeurige metingen bepalen de kwaliteit van uw installatie. Een slecht uitgevoerde correctie, een ongecontroleerd gebruik van allerlei soorten filters zal soms tot catastrofale resultaten leiden, omdat al deze randapparatuur latentie, fase-effecten, enz... veroorzaakt.


Ik investeer constant in mijn opleiding over akoestische technieken, architecturale akoestiek, audiotechnieken, om zo goed mogelijk aan uw behoeften te voldoen. Of het nu gaat om een kleine installatie of een grote, het resultaat moet op de afspraak zijn!


Het nieuwe meetsysteem is klaar om de deur uit te gaan voor de volgende installatie in Antwerpen dit weekend.


Als u een audit wilt van uw pand, uw installatie, metingen, audiokalibratie, een studie ter verbetering van uw systeem of een nieuwe installatie.


Ik sta tot uw beschikking.


Tot ziens


2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page