top of page
  • AVTE

Geluidsinstallaties in kerken


De verstaanbaarheid van spraak, de installatie van audiosystemen, het geluid van gebeurtenissen in kerken, tempels, galmende ruimtes is een discipline die als "apart" zou kunnen worden omschreven! De akoestische omstandigheden in dit soort ruimtes zijn over het algemeen delicaat. Galm en echo dragen sterk bij aan de vermindering van de verstaanbaarheid. Met A.V.T.E. en mijn partners, ik sta aan jouw zijde voor jouw zijde

voor het ontwerp en de bouw van uw vaste installaties. Maar niet alleen! Ik stel ook voor dat je zorgt voor het geluidssysteem voor je evenementen in kerken, tempels en galmruimten. Of het nu gaat om een conferentie, een klassiek concert, een koor, een akoestisch concert, een privékantoor, ik bestudeer uw project met u en bied u de ideale oplossing om uw project tot een succes te maken.


Ik bied op verzoek ook op maat gemaakte trainingen op audiogebied aan om het personeel in staat te stellen de nodige concepten te leren om uw installaties te hanteren, te installeren en problemen op te lossen.


Neem gerust contact met me op als je vragen hebt.


Tot ziens




Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen

Opmerkingen zijn niet geladen
Het lijkt erop dat er een technisch probleem is opgetreden. Probeer nogmaals verbinding te maken of de pagina te vernieuwen.
bottom of page